voor het haar zorgen met olie Nanoil

EIGENSCHAPPEN

Nanoil haarolie wordt aanbevolen voor de verzorging van alle haartypes. Er zijn drie versies van dit product: voor haar met lage porositeit, hoge porositeit en gemiddelde porositeit. De werking en eigenschappen van elk van deze producten zijn gecombineerd op zo’n manier dat het haar en de hoofdhuid zo goed mogelijk kunnen worden geconditioneerd. De olie die is ontworpen om haar met hoge porositeit te behandelen, heeft een herstellende, hydraterende en versterkende werking. Verder biedt het product glans, zachtheid en gladde lokken. De olie die is bestemd voor haar van gemiddelde porositeit, levert de juiste hoeveelheid water aan de haarstructuren, die verstopt zitten bij de kern van het haar. Verder maakt het de strengen elastisch en wordt het kammen gemakkelijker gemaakt. De olie geeft het haar een glans, maakt het zacht en brengt de natuurlijke kleur van de lokken naar voren. De olie die is gemaakt voor haar met een lage porositeit vergemakkelijkt de styling, licht de haarwortels en brengt de lokken in model.

Het voorziet de hoofdhuid van vele waardevolle en voedende stoffen.

APPLICATIE

Breng Nanoil haarolie aan op droog of nat haar. Je kunt je haar behandelen met de haarolie voordat je het gaat wassen met shampoo, of na het föhnen. De cosmetica zal je haarpunten verzorgen en je hoofdhuid conditioneren. Verder zal het uitstekende resultaten leveren als je het combineert met andere producten die zijn ontworpen voor hoofdhuidzorg. Het product is ook nuttig voor mannen met trotse baarden en snorren. Ook interessant om te noemen is het feit dat Nanoil kaalheid en vroegtijdige vergrijzing tegengaat.

SAMENSTELLING

De lijst van ingrediënten verschilt per variant van Nanoil. Waarom is dit? De selectie van ingrediënten is aangepast op de verschillende benodigdheden van haar met lage, gemiddelde en hoge porositeit. Elk product bevat echter plantaardige olie, vitamine A en E, uv-filter, Kerastim, Bicapil en stoffen die het haar glad, glanzend en tembaar maken.

FORMULE, GEUR EN KLEUR

Nanoil haarolie heeft een verfijnde consistentie, waardoor het snel doordringt tot in het haar en de hoofdhuid. De lichte geur maakt elke applicatie erg prettig.

VOORS:

TEGENS:

  • je kunt kiezen tussen haarolie voor lage, gemiddelde of hoge porositeit
  • de olie geneest en voorkomt verdere schade
  • beschermt tegen de schadelijke werking van externe factoren
  • bevat vele waardevolle stoffen, zoals oliën en vitaminen
  • maakt de styling gemakkelijker en temt de lokken
  • applicatie is snel en gemakkelijk
  • heeft een lichte formule die snel door het haar wordt opgenomen
  • gaat vroegtijdige kaalheid en vergrijzing tegen
  • aanbevolen voor vrouwen en mannen
  • het zou beter zijn als de geur langer in het haar bleef zitten
Volgende artikel >