EIGENSCHAPPEN

Dove Pure Care Dry Oil wordt aanbevolen voor degenen die hun haar zowel mooi als gezond willen maken. Het product maakt het haar glad en glanzend. Verder geeft het de lokken de vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor een goede werking van het haar. Het beschermt het haar tegen agressieve factoren uit de externe omgeving, zonnestraling en mechanische en chemische schade.

Dove Pure Care Dry Oil maakt het haar zachter, terwijl het de lokken er een stuk beter uit laat zien.

APPLICATIE

Het gebruik vanDove Pure Care Dry Oil is heel eenvoudig. Slechts vier pompjes van het product in je handpalm zijn genoeg voor een behandeling. Dan kun je de cosmetica op zo’n manier in je haar kammen dat het nog vloeibaarder wordt. Vervolgens föhn je het haar en breng je het in model zoals bij jou past. Het is ook een goed idee om Dove Pure Care Dry Oil vóór de wasbeurt aan te brengen, of juist erna om je haar glad en glanzend te maken. Ook kun je de olie toevoegen aan andere haarverzorgingsproducten.

SAMENSTELLING

Dove Pure Care Dry Oil bevat verschillende stoffen en siliconen. Macadamiaolie, kokosolie en zonnebloemolie geven het haar vele vitaminen en mineralen. Ook vind je paraffine, geurstoffen en kleurstoffen in de samenstelling van het product.

FORMULE, GEUR EN KLEUR

Dove Pure Care Dry Oil heeft een lichte formulie, waardoor het haar niet wordt verzwaard of in de knoop raakt. Het heeft een mooie tint en een lichte geur, die direct vervaagt als je het aanbrengt op het haar.

VOORS:

TEGENS:

  • bevat vele natuurlijke plantaardige oliën
  • beschermt het haar tegen uv-straling en hoge temperaturen
  • je kunt het zowel vóór als na de wasbeurt aanbrengen
  • verzwaart het haar niet en veroorzaakt geen klitten
  • levert de lokken vitaminen en mineralen
  • is erg populair
  • bevat vloeibare paraffine