EIGENSCHAPPEN

Je kunt Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist op twee manieren aanbrengen. Zo kun je het product bijvoorbeeld als een intensieve verzachtende en verfraaiende behandeling gebruiken. De cosmetica kan echter ook worden gebruikt als een basismiddel voor haarstyling. Verder vermindert Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist kroes en statisch haar, helpt het onhandelbaar haar te temmen en maakt het kammen gemakkelijker. Het beschermt tegen hoge temperaturen, maar ook tegen verlies van water en keratine. Ook helpt het product om gekleurd haar langer mooi te houden, en het versterkt natuurlijke reflexen. Het geeft het haar een geweldige glans, verzwaart het haar niet en wordt direct opgenomen.

Tot slot heeft Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist een genezende werking, het herstelt dode punten en beschermt het haar tegen vocht.

APPLICATIE

Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist is gemakkelijk te gebruiken. De verpakking komt met een verstuiver, waardoor je de oliemist gemakkelijk kunt verspreiden. Houd de fles op 25 centimeter van het hoofd en druk op de knop. Zorg ervoor dat de vloeibare cosmetica alle delen van je haar bereikt en je haar gelijkmatig bedekt. Eén verpakking bevat 125 mL van het product.

SAMENSTELLING

Alterna Bamboo Kendi Oil Mist bevat vele plantaardige stoffen, onder andere: bamboe, wortel en algenextract, met zonnebloem-, jojoba-, buriti-, tarwe-, kuikuinoot- en olijfolie. Ondanks de natuurlijke ingrediënten, bevat het product ook siliconen, geurstoffen en kleurstoffen.

FORMULE, GEUR EN KLEUR

Alterna Bamboo Kendi Oil Mist is een zogenaamd ‘droog product’. Dit betekent dat het snel na het aanbrengen wordt opgenomen door het haar, het haar niet verzwaart en geen klitten veroorzaakt. Verder heeft het een gele kleur en een fijne geur, die helaas vrijwel direct na het aanbrengen weer verdwijnt.

VOORS:

TEGENS:

  • lichte formule in de vorm van mist
  • maakt het haar glad en glanzend
  • heeft een hittebeschermende werking
  • bevat vele natuurlijke stoffen
  • je moet lang wachten om eindresultaten te bemerken
  • werkt alleen aan de oppervlakte
  • het zou effectiever kunnen voeden en hydrateren
  • het is jammer dat de geur niet langer in het haar blijft zitten
  • komt in een reguliere, plastic fles
Volgende artikel >
PLAATS 9. Amla Khadi